Klik hier om naar het gastenboek te gaan

Home Nieuws Gastenboek Oorzaken Diagnose Eigenschappen Fibromyalgie Score Risicofactoren Symptomen Behandeling Medicatie Voeding Vitaminen ME/CVS 10 dingen.... Praktische tips Tips om beter te slapen
Q10 verbetert veel s...

Mensen met fibromyalgie kunnen veel baat hebben bij co-enzym Q10. Behandeling met Q10 verbetert een brede reeks van psychische en klinische symptomen bij patiënten met fibromyalgie. Q10 vermindert ook ontstekingen, meldt CNS Neuroscience & Therapeutics.

Vitamine D pijnstill...

Suppletie met vitamine D kan pijn verlichten bij personen met chronische pijnklachten.

Depressief? Let op j...

Personen met een depressie kunnen veel baat hebben bij het eten van gezonde voeding. Goede voeding leidt tot een significante vermindering van klachten en in sommige gevallen tot een volledig herstel.

Naar boven

Untitled Document
Erken fibromyalgie, teken de petitie

Fibromyalgie-patiënten krijgen daarom niet voldoende acceptatie van artsen, verzekeraars en het UWV.
Sinds vorige week kan er online een petitie worden getekend. Bij 40.000 handtekeningen is de Tweede Kamer verplicht een debat te voeren voor eventueel ook in Nederland een officiële erkenning.
Het zou fijn zijn als er in ieder geval in de Tweede Kamer over wordt gesproken!  Vele fibromyalgie patiënten krijgen dan misschien wel een rechtvaardigde acceptatie 
 
De link naar de petitie:
https://petities.nl/petitie/erken-fibromyalgie